Gran acollida de les entitats socials al programa de formació sobre transparència del LPCCP

El programa de formació sobre transparència i qualitat de la informació que el LPCCP ha proposat a les entitats socials està tenint una molt bona acollida. Aquestes jornades de treball s’organitzen amb la col·laboració d’institucions que agrupen a altres entitats d’àmbit d’actuació territorial o sectorial comú, de forma que participen de promig 15 entitats a cadascuna.

Al mes d’octubre ja es van programar dues sessions, la primera en el marc del Curso de Transparencia Asociativa organitzat per l’Asociación Intercultural Latinoamericana Dosmundosmil i l’Asociación CatNova (amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona) federades a FEDELATINA. La segona es va fer en dues jornades a Torre Jussana, seu del Consell d’Associacions de Barcelona.

Pel mes de novembre ja s’han programat 10 sessions més amb el següent calendari:

Dimecres 5 al matí, sessió organitzada per ECAS, federació d’Entitats Catalanes d’Acció Social, amb la col·laboració de la federació ECOM i a la tarda una altra a la Federación de Casas Regionales y Entidades Culturales de Cataluña.

Dilluns 10, iniciem una sessió organitzada per la Unió Entitats de la Marina que continuarà amb una segona jornada el dimecres 12.

Dimarts 11, al matí, estarem a la Federació Catalana de Drogodependències i a la tarda a l’Espai Jove la Fontana en una sessió organitzada pel Consell de la Joventut de Barcelona.

Dimecres 19 també impartirem dues sessions, al matí al Fòrum Salut Mental i a la tarda a la Coordinadora d’Entitats del Poble Sec.

Dijous 20, farem una sessió organitzada per la Federació Catalana de Voluntariat Social, dimarts 25 estarem al Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta i, finalmente, dissabte 29 a la Federación d’Ateneus de Catalunya.

Aquesta formació s’imparteix en el marc del projecte Transparència, qualitat de la informació i participació, al que dóna suport l’Ajuntament de Barcelona. Les entitats participants, a més de rebre la formació, col·laboren en la preparació d’una guia d’autoavaluació de la transparència i de la qualitat de la informació que es publicarà al mes de desembre.