Més de 100 entitats registrades a la plataforma TransparEnt

IMG_3958
Presentació de la plataforma TransparEnt per a les entitats de l’esport, al Museu Melcior Colet de Barcelona.

Ja són més de 100 les entitats que fan servir TransparEnt per millorar la seva comunicació. Això vol dir que s’han registrat entre una i dues entitats per dia, de mitjana, des que es va obrir l’accés a la plataforma. Entre les entitats inscrites hi ha una gran diversitat. Si bé majoritàriament són associacions,  hi ha un nombre considerable de fundacions i federacions. Per àmbits d’actuació predominen les del sector social però també s’han registrat entitats de la cultura, l’esport, veïnals, etc.

En quant al lloc on tenen la seva seu, estan molt repartides per tot Catalunya i sobre el territori al qual s’adrecen, dominen les d’àmbit català però amb forta presència de les locals o comarcals  i amb representació de les estatals i internacionals. Per impulsar el coneixement i ús de la plataforma, s’han fet tres actes de presentació, dues conferències, set sessions de formació i s’ha repartit informació impresa a dos congressos, el 3r Congrés Català de l’Associacionisme i el Voluntariat i el V Congrés del Tercer Sector Social.

Podeu consultar el calendari d’actes previstos i dels ja realitzats a l’agenda de la web.

P1050064
Conferència inaugural de la XXVI Assemblea General d’ECOM, al Palau Robert de Barcelona
P1050062
Conferència inaugural de la XXVI Assemblea General d’ECOM, al Palau Robert de Barcelona