La Secretaria de Transparència i Govern Obert dóna suport al projecte TransparEnt

Sessió de formació amb la Federació ECOM, setembre 2016.

La Secretaria de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya, a través de la Direcció General de Transparència, Dades Obertes i Qualitat Democràtica, finança el manteniment de la plataforma TransparEnt en 2017. La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) tornarà a oferir aquest any un pla de formació per les entitats.

El desenvolupament i manteniment de la plataforma TransparEnt ha comptat fins ara amb el suport de la DGACC que, paral·lelament ha organitzat també el pla de formació que s’ha impartit en els dos darrers anys en diverses ciutats de Catalunya. A partir de 2017, la DGACC continuarà oferint formació a les entitats, però la Direcció General de Transparència, Dades Obertes i Qualitat Democràtica s’incorpora al projecte recolzant la plataforma i a l’equip promotor de la UAB. D’aquesta manera, cada un d’aquest organismes participarà en el suport al projecte de forma més específica i en l’àmbit més adient per les funcions que corresponen a cadascun.

Més de 220 entitats estan fent servir la plataforma TransparEnt per millorar la seva comunicació. Aquest nou recolzament ha de donar-li un nou impuls i major visibilitat. Igualment, el pla de formació pel 2017 ha de contribuir a donar-la a conèixer a tot Catalunya i a apropar a les entitats de tot el territori la metodologia, les característiques i el funcionament de la plataforma.

En aquest moments s’està definint el nou pla de formació que s’oferirà a federacions, entitats, ajuntaments i altres organitzacions. Si esteu interessats en ser coorganitzadors d’algunes d’aquestes sessions de formació ens ho podeu fer saber per correu a l’adreça info@transpar-ent.com o fent servir el formulari de contacte de la web.